Menu Szukaj

Filety z kurczaka glazurowane miodem, nadziewane kozim serem z odrobiną musztardy oraz grillowanymi warzywami i pieczarkami.

Składniki

piersi z kurczaka
koziego sera
łyżka dymki - posiekana zielona część
łyżki miodu wielokwiatowego Podravka
czerwone papryki
zielone papryki
pieczarek
łyżka Vegety do Grilla Classic
łyżki musztardy

Przygotowanie Do tego przepisu wystarczy trochę wyobraźnii

Prosty 4 Osób50 min.

Roladki nadziewane kozim serem podawać z musztardą i grillowanymi warzywami.

Porada

Do farszu można użyć również startego dojrzewającego sera koziego.

Porcja

Porcja dla 4 osób

Należy pamiętać, aby podgrzać miód, by był bardziej płynny przy smarowaniu roladek.

Podziel się ze znajomymi

Szanujemy twoją prywatność

Używamy cookies, aby nasza strona internetowa działała prawidłowo i aby stale ulepszać nasze usługi. Administratorem jest Podravka Polska Sp. z o.o. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.

Rodzaje plików cookies: Techniczne

Ustawienia Cookies