Menu Szukaj

Grillowane szaszłyki z kurczakiem, papryką, brokułami i cebulą podawane z tostami z zapiekanym serem to pomysł na obiad w sezonie grillowym.

Składniki

octu balsamicznego
łyżka miodu wielokwiatowego Podravka
Vegeta do Grilla Classic
łyżki oleju
piersi z kurczaka
brokułów
cebuli
czerwona papryka
kromki pełnoziarnistego chleba tostowaego
żółtego sera
czerwona papryka

Przygotowanie Do tego przepisu wystarczy trochę wyobraźnii

Prosty 4 Osób50 min.

Szaszłyki podawać z tostami oraz sałatką z sezonowych warzyw.

Porada

Do wody, w której gotujesz warzywa dodaj kostkę bulionu warzywnego Vegeta, który podkreśli ich smak.

Porcja

Porcja dla 4 osób

Jeśli używasz drewnianych patyczków, pamiętaj, aby przed użyciem namoczyć je w wodzie, aby nie spaliły sie podczas grillowania.

Podziel się ze znajomymi

Szanujemy twoją prywatność

Używamy cookies, aby nasza strona internetowa działała prawidłowo i aby stale ulepszać nasze usługi. Administratorem jest Podravka Polska Sp. z o.o. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.

Rodzaje plików cookies: Techniczne

Ustawienia Cookies