Menu Szukaj

Składniki

2-3 kromki czerstwego chleba (może być również bułka)
1 łyżka masła lub kawałek wędzonego boczku
Vegeta
2-3 ząbki czosnku
1 litr wody

Wykorzystaliśmy

Vegeta Uniwersalna

Vegeta Uniwersalna

Przygotowanie Do tego przepisu wystarczy trochę wyobraźnii

Prosty 4 Osób 30 min.

  • 1 Chleb pokroić w drobną kostkę.
  • 2 Obrać czosnek, dokładnie rozetrzeć go z solą. Zalać wrzącą wodą.
  • 3 Dodać stopiony na patelni boczek lub masło na okrasę.
  • 4 Gotowe! Dla lepszego smaku doprawić wodzionkę Vegetą.

Szanujemy twoją prywatność

Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKO, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Podravka Polska” Sp. z o.o. Twoich danych osobowych w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności) i pozostałych, szczegółowo opisanych w Polityce prywatności. Zgodę możesz wycofać poprzez zmianę ustawień.

Rodzaje plików cookies: Techniczne, Marketingowe, Analityczne

Ustawienia Cookies