Menu Szukaj

Składniki

2-3 kromki czerstwego chleba (może być również bułka)
1 łyżka masła lub kawałek wędzonego boczku
Vegeta
2-3 ząbki czosnku
1 litr wody

Wykorzystaliśmy

Vegeta Uniwersalna

Vegeta Uniwersalna

Przygotowanie Do tego przepisu wystarczy trochę wyobraźnii

Prosty 4 Osób 30 min.

  • 1 Chleb pokroić w drobną kostkę.
  • 2 Obrać czosnek, dokładnie rozetrzeć go z solą. Zalać wrzącą wodą.
  • 3 Dodać stopiony na patelni boczek lub masło na okrasę.
  • 4 Gotowe! Dla lepszego smaku doprawić wodzionkę Vegetą.

Szanujemy twoją prywatność

Używamy cookies, aby nasza strona internetowa działała prawidłowo i aby stale ulepszać nasze usługi. Administratorem jest Podravka Polska Sp. z o.o. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.

Rodzaje plików cookies: Techniczne

Ustawienia Cookies