Menu Szukaj

Grillowane piersi z kurczaka w towarzystwie warzywnej pasty relish to proste i pyszne danie w sezonie letnim.

Składniki

duże filety z piersi kurczaka (4x 200 g)
Vegeta do Grilla Classic
łyżka posiekanej natki pietruszki
dymki
łyżki soku z cytryny
oliwy z oliwek
Relish Podravka

Przygotowanie Do tego przepisu wystarczy trochę wyobraźnii

Prosty 4 Osób30 min.

Kawałki kurczaka przełożyć na talerz i posmarować uprzednio przygotowanym sosem. Mięso podawać z pastą warzywną Relish Podravka.

Porada

Zamiast piersi z kurczaka można użyć filetów z indyka

Porcja

Porcja dla 4 osób

Posmarowanie grillowanego kurczaka sosem z oliwy z oliwek, pietruszki i soku z cytryny sprawi, że kurczak pozostanie soczysty i aromatyczny.

Podziel się ze znajomymi

Szanujemy twoją prywatność

Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKO, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Podravka Polska” Sp. z o.o. Twoich danych osobowych w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności) i pozostałych, szczegółowo opisanych w Polityce prywatności. Zgodę możesz wycofać poprzez zmianę ustawień.

Rodzaje plików cookies: Techniczne

Ustawienia Cookies