Menu Szukaj

Składniki

250 g rostbefu
2 piersi kurczaka
1 cukinia
1 zielona, czerwona, żółta papryka
2 czerwone cebule
Ajvar ostry Podravka
Relish Podravka
Papryka w musztardzie Podravka
2 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki miodu wielokwiatowego Podravka
2 łyżki Vegety Grill Classic
długie gałązki rozmarynu

Przygotowanie Do tego przepisu wystarczy trochę wyobraźnii

Średnio skomplikowany 4 Osób50 min.

  • 1 W miseczce wymieszać oliwę i Vegetę do grilla. Warzywa oraz mięso pokroić na kawałki.
  • 2 Z gałązek rozmarynu usunąć część listków, a następnie nadziewać na przemian mięso i kawałki warzyw.
  • 3 Każdy szaszłyk polać marynatą i grillować około 10 -15 minut, obracając co jakiś czas.

Porcja

Szaszłyki podawać z pastami warzywnymi Podravka: Ajvarem, Relishem i Papryką w musztardzie.

Podziel się ze znajomymi

Szanujemy twoją prywatność

Używamy cookies, aby nasza strona internetowa działała prawidłowo i aby stale ulepszać nasze usługi. Administratorem jest Podravka Polska Sp. z o.o. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.

Rodzaje plików cookies: Techniczne

Ustawienia Cookies